09-04-08

Bestaat de zogenaamd perfecte boezem?

Hoe denken zij en hij over borsten? Draag jij of je partner de juiste beha? Auteur Saskia Reusens geeft een antwoord op deze vragen in haar pas verschenen boek ‘Borsten’.

Ze laat vrouwen praten over hun borsten en bewijst in woord en beeld dat de realiteit veraf staat van de droomboezems uit de media en de reclame. Ook mannen komen aan het woord. Zij vertellen eerlijk en openhartig hoe belangrijk borsten voor hen zijn en hoe ze over de boezem van hun partner denken. In een uitgebreid hoofdstuk komt het belang van de juiste beha aan bod. De meeste vrouwen dragen heel hun leven een verkeerd model, kopen een foute maat en hebben er vaak geen idee van hoe en wanneer alles echt op zijn plaats zit. Dit boek toon je aan de hand van foto’s van gewone vrouwen hoe het wel moet. Borsten schetst de ups en downs van de vrouwenborst doorheen de geschiedenis, de verschillende visies in andere culturen en de invloed van beroemde borsten op het maatschappelijk leven. Een lees- en kijkboek om aan je borst te drukken.

Op vrijdag 9 mei 2008 om 20u komt de schrijfster van dit boek een lezing geven in Oostende. Locatie: Lust For Life, Christinastraat 56, te Oostende. Inkom 5  De avond wordt georganiseerd door de Oostendse afdeling van de progressieve vrouwenbeweging zij kant. De plaatsen zijn echter beperkt dus vooraf inschrijven (prijs 5 euro) via de leden van zij kant of  via vanessa.vens@oostende.be  aub.                                                                                                                                         

09:39 Gepost door een Oohstende voor bewoners, bedrijven en bezoekers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.