11-12-08

Oostendse 18-jarigen krijgen taxicheques

Heel wat jongeren vandaag hebben een drukke agenda : studies, sporten, fuiven, naar concerten gaan, vrienden bezoeken,...

Misschien bent u ook wel zo iemand die steeds van hier naar daar moet en neemt u daarvoor de bus, de tram, uw fiets of bromfiets, en straks misschien de auto? Maar heeft u er al eens aan gedacht dat u ook een taxi kunt nemen om op een makkelijke en veilige manier op uw bestemming te geraken?


Klik hier om de foto, in een nieuw venster, op ware grootte te zien

Na een avondje stappen is het niet altijd evident om nog een bus of tram te vinden die u thuis brengt. Een fiets of bromfiets is niet meteen comfortabel als het pijpenstelen regent of er een ijskoude wind waait. En met de auto moet er altijd minstens iemand BOB zijn. Een taxi kan in zo gevallen uitkomst bieden. Taxis hebben immers het voordeel dat u ze 24 uur op 24 kunt oproepen, voor eender welk traject. Een taxi delen met enkele vrienden, wordt meteen ook een stuk goedkoper.

Het Oostendse stadsbestuur wil de 18-jarige Oostendenaars laten kennismaken met de taxi als vervoermiddel en wil vooral dat ze om het even wanneer op een veilige manier thuis geraken. Daarom doet het Stadsbestuur, samen met de taxisector, een duit in het zakje en trakteren ze alle 18-jarige stadsgenoten op 25 euro aan taxicheques! Het betreft 25 taxicheques ter waarde van elk 1 euro. Met deze taxicheques kunnen de jongeren overal en altijd in Oostende een taxi betalen. We wensen u alvast een veilig en mobiel 2009!

11:30 Gepost door een Oohstende voor bewoners, bedrijven en bezoekers in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Waar kan je die gaan kopen?

Gepost door: akkermans | 07-12-10

De commentaren zijn gesloten.