21-01-09

PWA Oostende in ’t nieuw!

“PWA Oostende zit in het nieuw. De hulp van PWA Oostende is magisch en dat moet ook getoond worden”, zegt Michel Vincke, directeur van PWA Oostende en samen met voorzitter Vanessa Vens de motor achter PWA Oostende.

 

PWA Oostende kreeg een volledig nieuw gezicht; fris, dynamisch, modern, kortom: “magisch” en dat moet gevierd worden! Op vrijdag 16 januari 2009 werd het nieuw logo ingehuldigd op een heus evenement van PWA Oostende in de RMT-hal aan het station van Oostende.

 

PWA Oostende, hulp in huis is magisch!

 

PWA Oostende is gekend om haar totaalservice op het gebied van strijkhulp, poetshulp, administratiehulp, tuinonderhoud, klusjeshulp en kinderopvang. Om die uitmuntende service van PWA Oostende meer in de verf te zetten, koos PWA Oostende voor een volledig nieuwe huisstijl. De nieuwe uitstraling wordt gekenmerkt door een nieuw en fris logo waarmee de dynamiek van PWA Oostende tot uiting komt.

 

Het team van PWA Oostende, onder leiding van voorzitter Vanessa Vens en directeur Michel Vincke, wil dat iedereen PWA Oostende ervaart als “een magische hulp in huis”. Bovendien moet iedereen weten dat PWA Oostende een totaalservice aan diensten aanbiedt van poetshulp over kinderopvang en tuinonderhoud tot klusjeshulp.

 

Met de nieuwe huisstijl laten ze een frisse wind over PWA Oostende waaien. PWA Oostende streeft ernaar om haar klanten in de toekomst nog beter van dienst te zijn, door een totaalpakket aan services te verlenen en de duurzame kwaliteit blijvend te optimaliseren en te garanderen. En dat alles onder de slogan “Hulp in huis is magisch!”

 

PWA Oostende in ‘t nieuw – voor een veelbelovende toekomst, samen met u!

 

De kabouters zullen het wel doen…

 

Om de dynamiek van PWA Oostende nog meer te versterken werden de PWA-cartoons gecreëerd die de services en kwaliteiten van PWA Oostende visualiseren.

 

De hulp die PWA Oostende aanbiedt, is magisch en daarom werd ook een fee ontwikkeld. Om aan te tonen dat PWA Oostende allerhande klusjes aanbiedt, werden de PWA-kabouters ontwikkeld die de klusjes van PWA Oostende visualiseren. Houd ons in de gaten, de PWA-cartoons zullen snel het straatbeeld veroveren!

 

PWA Oostende, sinds 1996

 

Sinds 1996 is PWA Oostende actief op het gebied van hulp aan particulieren en niet-commerciële verenigingen. Bij PWA Oostende kan elke particulier terecht om tal van huishoudelijke activiteiten binnen en buiten te laten uitvoeren. Er wordt, voor wat poetshulp betreft, steeds gewerkt in blokken van 3 of 4 uren en de betaling gebeurt, afhankelijk van de uit te voeren taken, met dienstencheques of PWA-cheques. PWA Oostende biedt hiermee als enige een totaalpakket aan services aan waardoor men niet meer bij verschillende dienstenbedrijven hoeft aan te kloppen.

 


Meer info:

PWA Oostende

Brigantijnenstraat 2 • 8400 Oostende

T 059 25 56 20 • F 059 25 56 38

info@pwaoostende.bewww.pwaoostende.be

 

Voorzitter: Vanessa Vens

Directeur: Michel Vincke

 

Openingsuren PWA Oostende:

Iedere werkdag van 08u30 tot 12u30 en van 13u15 tot 17u.

Tijdens juli en augustus tot 16u.

 

 

12:55 Gepost door een Oohstende voor bewoners, bedrijven en bezoekers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.