06-03-09

boek S.E.O.

Binnenkort (wellicht in mei 2009) verschijnt het boek over de S.E.O. (de "Coo").  Naast een uitgebreide geschiedenis vanaf de stichting tot de sluiting (1892-1981) zijn in het boek ook honderden foto's en andere afbeeldingen opgenomen die een prachtig beeld geven van die geschiedenis van de Coöperatieve, van de verschillende afdelingen, de filialen, de magazijnen, het personeel, de klanten, vóór en achter de schermen.  Deze foto's zijn afkomstig uit de unieke foto- en archiefcollectie van de S.E.O. zelf maar ook van tientallen Oostendenaars, vaak S.E.O.-personeelsleden, die foto's uit hun privébezit ter beschikking stelden.  Het boek zal ca. 20 - 25 euro kosten.

 

Er is alvast een zeer grote belangstelling voor dit boek.  Om te vermijden dat we snel door onze voorraad heen zitten zouden we graag weten op hoeveel exemplaren we dit boek moeten drukken.  Uw antwoord is geheel vrijblijvend en houdt ook geen voorintekening in.  Het is enkel bedoeld om te weten hoeveel boeken we in ieder geval moeten laten drukken om teleurstellingen te vermijden.

 

Daarom onze vrijblijvende vraag: zou u dit boek kopen?
N.B. Niet vergeten: in mei en juni staan moeder- en vaderdag op het programma…

 

Klik hier voor uw antwoord:

http://archief.oostende.be/1571/default.aspx?_vs=0_N&...

09:30 Gepost door een Oohstende voor bewoners, bedrijven en bezoekers in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ik wens je nog een fijne vrijdag.

Gepost door: martin | 06-03-09

De commentaren zijn gesloten.