07-09-12

Stop Keeping up Appearances mevrouw Lesaffre, Oostende is Knokke niet

 


De aantrekkelijkheid van een stad verbetert niet door een ouderwetse schoonmoeder te willen spelen op het vlak van manieren en eerlijk gezegd ben ik meer geschockeerd doo

r het gemak waarmee liberalen het normaal vinden dat onze sociale zekerheid eronderuitgaat omdat we liegende en stelende incompentente grootbankiers hebben moeten redden van hun zottigheid dan dat jongeren tijdens de enkele dagen dat het schoon weer is geweest zonder t-shirt rondliepen in onze stad. Ik ben ook geschokt dat u mensen die uw 'echte' niet dure merkkledij niet dragen vergelijkt met de familie flodder (om niet krapuul of leeghangers te moeten zeggen).

Het doet me denken aan Lippens die in feite ervan droomt om van Knokke een exclusieve voorstad van Brussel te worden zonder de Brusselaars (of toch enkel zij van de hyperchique Louisalaan die u wel kent) toen hij het had over frigoboxtoeristen die geen schandalige prijzen wilden neerleggen voor een frisdrank op hun terrassen.


Oostende is Knokke niet en Oostende zal Knokke niet worden omdat Oostende leeft van het massatoerisme zoals Benidorm (al hebben we spijtig genoeg niet dezelfde temperaturen) en dus zullen we families ontvangen van alle sociale klassen en met alle soorten gedragingen (voor de één al aanvaardbaarder dan voor de andere). En het verwondert me dat u Oostende nationaal in het nieuws wilt brengen op deze negatieve manier terwijl u zelf zegt de handelaars te vertegenwoordigen. U zegt 'Komt niet naar Oostende mannen en geef daar geen geld uit want de tante van het stad zegt dat je eerst een t-shirt moet aandoen."

Ja, respect en verdraagzaamheid zijn belangrijk en zelfs op vakantie kan je niet alles doen wat je op tv in realitytv ziet, maar kom zeg, hou je in het vervolg eens bezig met belangrijker dingen.
 

16:25 Gepost door stoeten ostendenoare in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.